maandag 18 februari 2013



Op veler verzoek wat meer info over de super make-up spons "beauty blending sponge"
Deze make-up spons word heel veel gebruikt door bekende visagisten. De Beauty Blending Sponge uit onze webshop is een dupe van de Beauty Blender. Dupe staat voor duplicatie, een nagenoeg gelijk product..... maar deze is wel goedkoper.

Met de Beauty Blending sponge kun je perfect foundation en blusher aanbrengen. De Beauty Blending sponge zorgt ervoor dat je make-up vloeiend overloopt met als resultaat een natuurlijk uitziend aangebrachte "flawless" foundation die niet onderdoet voor een airbrush effect.



De Beauty Blending Sponge is verkrijgbaar in twee verschillende vormen. Een waterdruppel (drop) en ei vorm (egg). Beiden zijn zo gevormd dat je ze ook voor de kleine hoekjes rondom de neus, ogen en mond kunt gebruiken. De grotere ronde basis kun je perfect gebruiken voor het aanbrengen van foundation en blusher op wangen, voorhoofd, kin en hals.


Druppel vorm
Als je de spons nat maakt onder de kraan word hij in volume groter en zachter, dan kan je je foundation nog makkelijker opbrengen. Voor het aanbrengen van blusher en oogschaduw vind ik hem droog fijner.

Breng je foundation of BB cream deppend aan om een mooi egaal effect te krijgen. Ik heb eerder een artikel geschreven over het aanbrengen i.v.m. mijn pigmentvlekken. Ik gebruik hem nu al 2 jaar en hij is nog steeds niet aan vervanging toe. Na gebruik even uitspoelen onder de kraan en af toe wat milde zeep.

Ei vorm








De spons is te koop in de webshop voor 7,95 per stuk en 2 stuks voor 12,95
ongeacht voor welke vorm je kiest.
Hou onze facebookpagina in de gaten voor speciale aanbiedingen :-)

Koop hier je Beauty Blending Sponge


 Heb jij ook al ervaring met de Beauty Blending Sponge?? of heb je nog vragen?? post hier je reacties

0 reacties :

Een reactie posten

Follow on Bloglovin

Pageviews

Wat maakt je mooi. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wat maakt je mooi

Wat maakt je mooi
Webshop

Volgers

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Popular Posts