vrijdag 13 juli 2012


Online Prikbord….


Zijn we allemaal druk met Facebook, Twitter, Linkedin, is er weer iets nieuws op gedoken. Pinterest, een online digitaal prikbord met oneindig veel plaatjes van mensen over de hele wereld. Pinterest bestaat uit verschillende “Boards” je kunt allerlei boards creëren met items die jou interesseren, b.v. Fashion, home, recipes, cars, flowers, colors en ga zo maar door.Je kunt bij iedereen op zijn prikbord ( boards) kijken, daar plaatjes eraf halen “repinnen”  en op je eigen prikbord prikken (pinnen). Ben je op zoek naar een speciale outfit, make up, vakantiebestemming, lekkere maaltijd, nieuwe ideeen voor je huisje, zoek even op Pinterest je komt er van alles tegen. Met èèn klik prik je de plaatjes op je eigen prikbord zodat je je inspiratie in vervolg op èèn plek terug kunt vinden.Je bent niet verplicht zelf te pinnen je kunt ook gewoon lekker bij anderen kijken, pinners zitten over de hele wereld, dus ga ook op wereldreis met Pinterest en meld je vandaag nog aan op www.pinterest.com.

Je kunt je pinterest natuurlijk ook zakelijk inzetten, leuk voor webshops & bloggers, de beelden spreken voor zich, het zegt heel veel over jou of je webshop. Op dit moment is ongeveer 80% van de gebruikers vrouw en zijn de mannen in opmars met 28%.
Pinterest heeft wereldwijd 20 miljoen gebruikers.

Nog een paar tips voor het gebruik van Pinterest:


  1. Pinterest is openbaar iedereen kan alles van elkaar zien, word dus niet te persoonlijk je kunt namelijk niks afschermen zoals in facebook. Foto’s van je kinderen zijn dan misschien niet zo’n goed idee.
  2. Kijk hoe anderen te werk gaan en doe inspiratie op van verzamelingen en afbeeldingen
  3. Geniet van alle moois wat voorbij komt, je bent niks verplicht, als je zelf niks plaatst kun je toch genieten van de creativiteit van anderen. Je hoeft niks bij te houden
  4. Let op welke afbeeldingen je plaatst, er kunnen auteursrechten aan zitten, die verantwoordelijkheid ligt bij jezelf. Er zijn gelukkig een heleboel bedrijven, merken, fotografen die juist blij zijn met de gratis reclame.

Ik heb me inmiddels aangemeld, kom kijken op mijn boards!!!  http://pinterest.com/watmaaktjemooi/

Ik “pin” jij”pint” en straks “pinnen” we allemaal… J



0 reacties :

Een reactie posten

Follow on Bloglovin

Pageviews

Wat maakt je mooi. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wat maakt je mooi

Wat maakt je mooi
Webshop

Volgers

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Popular Posts